Wednesday, August 31, 2016

Nasi Briyani Abang Sado JJ


Sesekali memenuhi permintaan nasi briyani abang sado jj untuk majlis raya kat opis member aritu. Dah nak raya haji baru nak update kat blog. Malas kemain nak menaip.

Masakan encik hubby ni memang mantops...sedap tak hengat....hehhehe. Jarang2 kami ambil tempahan sebenarnya...sesekali. Buat suka2 sebab en hubby dan saya masih bekerja, hujung2 minggu atau kalau hari bekerja saya akan mula memasak waktu subuh sebelum pegi kerja. Selalu sangat tak mampu juga nak buat.

Tengok gambar nasi ni....ngences ko.....
😄😄😄.

Bau lauk briyani ni sampai ke rumah jiran sampainya......kalau makan dengan tangan...bau rempah dia melekat. 


Kalau nak resepi ble klik DI SINI YER.

Dalca ni optional - atas permintaan yang.mengoder sebab biasanya briyani johor ni tak dihidangkan dengan dalca. Kalau yang nak saya sediakan dengan additional charge.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...