Wednesday, April 29, 2015

Femesnya resepi akak yang satu ini....nasi kabsah

Gumbira kut jumpa pulak page yg akak follow guna resepi dan gambar dari blog nih yg akak post kat N3 dilink ini......kihkihkih...ker huhuhu....

Ramai pulok orang yang dok skodeng blog ni semata2 nak "pinjam" gambar dll tu.....baguih2......bagi tepukan untuk akak sbb terer mengalahkan chep bab masak memasak ni yer.....kuikuikui....merapu pulok malam ni....ker meroyan....hahaha...

La ni baru akak tahu, ada blog masakan dan page yg sharekan resepi yg bukan diorg cuba/buat sendiri.....tu yg kekadang bila dicuba tak menjadi....tengok gambar macam sempurna aja........kenapa agaknya begitu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...