Friday, March 13, 2015

Sarapan pagi ringkas

Kekadang idea + mood memasak memang kurang tapi keperluan untuk memasak itu kritikal.... Dari malam dok fikir nak sediakan apa tapi idea tak muncul....bangun subuh tengok roti focaccia ada 3/4 keping lagi...sup cendawan dlm tin ada jugak. Ermmmm....kira ok la tu. Roti charcoal sarang lebah semalam pun ada lagi. Cukup la kan....

Roti focaccia tu saya sapu dengan homemade garlic butter lebihan buat garlic roll aritu. Pastu saya bakar atas pan sampai naik aroma bawang putihnya....tak sampai setengah jam....SARAPAN DAH SIAP....


Resepi roti focaccia di link ini
Resepi garlic butter di link ini
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...