Monday, March 30, 2015

Secret admirer ker.....

Arini ni takde resepi nak post tapi nak share perasaan yg tak pasti....sedih?...gembira???...marah????...ermmmm entah la yer...

Kenapa?????....ada orang dan group masakan guna gambar dan blog post untuk post diorg kat group masakan kat fb....tapi.....

Heeeeeeee.....femes gak yer blog akak nih....dulu biasa la baca blog yg hebat2 tu bising pasal isu ni....sekali gitu sekarang turn akak plak kena....


Yg sup ni gambar kat blog akak nih tapi resepinya bukan....

Yg nasi kabsa ni rasanya sama dengan yg akak sound tahun lepas sbb guna gambar kat blog akak tapi sama macam sup tu resepinya lain....tapi yg ni suda tukar la.. resepi dari blog ni juga....


Apecer.....redho jer la yer....tapi peringatan utk diri sendiri....nak amik gambar or  resepi org kena acknowledge.....adab mesti ada walaupun tak bersua muka....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...