Sunday, July 23, 2017

Sushi Raya Lagi


Buat untuk jamuan raya sekolah anak2. Beriya2 nak bawak sushi, semenjak ummi diorg ni mula menyushi....almost everyday tanya boleh ke tak bawak pegi sekolah.....excited ummi dah pandai buat makanan jepun tu...... Tak sampai hati nak menidakkan hajat yang satu ni,  jadi ummi pun bangun awal 4 pagi nak siapkan juadah jamuan raya untuk 2 orang dan bekal ke sekolah untuk yang 2 lagi. Siap cukup2 jer utk diorg. Tak sempat nak bawak bekal untuk saya sendiri.


Balik sekolah masing2 excited nak bercerita.....kawan2 suka sushi ummi. Ada yang nak order.....hahhahah alahai....Alhamdulillah.

Peluang perniagaan....nanti pencen ummi bukak gerai sushi raya depan rumah lah....kalau gerai nasi lemak nanti banyak persaingan......kan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...