Tuesday, September 4, 2012

Tempahan Kuih-muih

Apam Polkadot Pink/Kuning
 Karipap inti kentang

Apam Gula Hangus

Kekadang ada kengkawan yang menempah kuih....ini bisnes suka-suka, ikut mood dan tengok masa dan keadaan....yang ini tempahan dari shafinaz untuk besday anaknya....Alhamdulillah siap gak walaupun banyak dugaannya.....apam polkadot yang tak pernah meragam tu kali ni tersenyum...karipap tumbuh jerawat....sabor je la....weekend ni ada yang nak order creampuff, order sebelum raya lagi tapi biasa la.....bila teringat orang order2 ni ada satu permintaan red velvet yang belum tertunai...insyaallah akan ku cuba penuhi weekend ni...cian kengkawan...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...