Thursday, September 13, 2012

Tempahan creampuff oleh jiran jemiranku

Weekend lepas jiran jemiran menempah creampuff.....jgn tak tahu, requestnya punya la berkurun, sebab masa diorg request cakap, nanti bila-bila sempat nak tempah....heheheh sudahnya lebih sebulan baru order sampai....Memang orang yang nak menempah kena banyak bersabar kalau nak makan airtanganku....Cuma yang bernasib baik, order jer terus dapat....


 
ni sebahagian dari oder jiran jemiran yang sempat disempurnakan.....
 
Minggu ni pun ada kawan yg buat jamuan nak oder 100 biji creampuff...insyaallah ye...
 
Tu cerita pasal order...yang request dari adinda dan kekanda pun belum siap lagi...kekanda dok hantar 3 kg daging rusa, suruh masakkan rendang tok, weekend ni siap la insyaallah....Adinda yg mengidam nak makan queen cake pun tak tau la bila sempat nak buatkan....anakanda plak mintak buatkan rainbow cake untuk besday dia yang ke 100 kali tahun nih, nanti ummi usahakan sebelum berangkat ye...
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...